Ingen smygreklam!

Det är få företag förunnat, faktiskt så är detta första gången det händer på min blogg! Men nu har Däckhuset här i Kalmar en kategori här på bloggen! Det har blivit många inlägg i denna historia och fasen vet om detta blir det sista?! Så nu känns det lika bra att samla dem alla i samma kategori. Men någon smygreklmar för Däckhuset är det absolut inte frågan om, jag är inte på något vis sonsrad av dem! För sådant sysslar jag inte med på min blogg, den enda reklam som förekommer här är den ni ser i vänsterkolumnen.

För ett litet tag sedan fick jag ju ett mail från dem, där de bad lite om ursäkt och jag erbjöds en graits service. Jag skrev tillbaka och berättade att jag faktiskt inte var intresserad att komma tillbaka dit som kund med tanke på det bemötande jag fick sist. Och så är det faktiskt, de var så otroligt otrevliga att det är få saker jag kan jämföra med. När man står och skriker, talar om hur olämplig jag är som fordonsägare, att jag inte är välkommen tillbaka - då ÄR jag inte villig att komma tillbaka heller.
Att man bad om ursäkt har säkerligen - åtminstone enligt min egen tolkning - med att göra att hela historien nu ligger ute på nätet och det på så sätt sprids ut till fler. Då blir man plötsligt en aning villig att släta över det hela. Så i torsdags kom det här svaret på mitt mail:

"Hej Tobias


Tack för ditt svar jag respektera givetvis ditt beslut men om du ändrar dig så är du välkommen. Jag vill önska dig lycka till i fortsättningen

Men du tänkt på att din blogg gör många väldigt illa


Vänliga Hälsningar XXX"


Det som gör mig mest brydd är den sista meningen i mailet. Tydligen gör jag många illa genom att blogga, men frågan är bara VEM? Jag skrev tillbaka och frågade vad fasen de menade, men något svar har inte kommit. Får väl anta att det är sig själva de menar, att det är DEM jag gör illa. De förlorar väl på sin höjd några kunder genom mina skriverier om dem. Men skadar jag någon? Nej, det skulle jag inte vilja påstå. Men är det så att jag gjort fler illa - hör av er så får jag försöka gottgöra det på något vis! *L*
 

 
Bilden lånad från Yngre Medelåldersbloggen
 

 
Pusha   Follow        
                submit to reddit
0 kommentarer publicerat i Däckhuset i Kalmar
Taggar: Bert Wåhlin, Däckhuset, Däckhuset Kalmar, Däckhuset i Kalmar, JK, Justitiekanslern
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow