Samarbete & media

 
För mig är det viktigt att hålla min blogg så ärlig som möjligt och att ge läsaren en rättvis bild av vad jag står för i alla lägen. Kompasskurs ska vara en plats för diskussion och debatt, men innehållet ska spegla sunda värderingar och det ska inte råda några som helst tvivel om var jag står i varje enskild sakfråga.
Detta medför att jag ställer höga krav på att ha inflytande över innehållet i och utformningen av inlägg som skrivs på uppdrag av exempelvis olika företag.
Alla inlägg som skrivs inom ramen för ett samarbete att marknadsföra något, kommer i enlighet med marknadsföringslagen tydligt markeras med texten "Inlägget skrivet i samarbete med (...)" eller liknande.
 
Presenter och inbjudningar
Detta är ingen garanti för att det blir ett inlägg kring ämnet ifråga. Men finner jag presenten/inbjudan intressant och det hela passar in bra på bloggen i övrigt, blir det givetvis ett inlägg.
 
Pressutskick
Publiceras väldigt restrektivt, dessa skall smälta in bra med bloggens innehåll i övrigt för att publiceras.
 
Samarbeten/sponsrade inlägg
Ett samarbete med mig/Kompasskurs.se innebär givetvis även en kostnad enligt en av mig fastställd prislista. Beroende på samarbetets art och andra omständigheter kan givetvis dessa priser omförhandlas. Till priserna tillkommer moms och för den som undrar, betalar jag givetvis skatt på pengarna jag tjänar på bloggen.
 
Betalning sker i första hand mot faktura, alternativt via Paypal.
 
Kontakt
Om du representerar ett företag, en tjänst eller produkt som du tror passar bra in på Kompasskurs, tveka inte att höra av dig till kompasskurs@telia.com eller 070-20 80 352 för priser och vidare information!
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow