Sprider sig som en löpeld

Däckhuset har man ju visat en ganska stor okunskap kring datorer och framförallt internet i och med sin JK-anmälan mot min blogg. Framförallt sträcker sig deras kunskaper sig inte så långt kring hur en sökmotor på interner fungerar! Söker man på till exempel ett företagsnamn - så vips kommer de sidor upp där detta företagsnamn förekommer. Det gäller tidningsartiklar såväl som bloggar och eniro - bland annat.
Men det är ytterligare en sak man uppenbarligen glömt i sammanhanget också. Nämligen hur snabbt saker och ting sprider sig på internet. Det är ett ögonblicks verk - och det ligger kvar lång tid framåt. Så även om jag själv skulle ta bort de inlägg jag skrivit om Däckhuset, så skulle informationen ändå finnas kvar i bloggportaler, sökmotorer och på andra bloggar, liksom de tidningsartiklar som nu skrivits om detta. Så istället för att låta det hela bero har nu historien i och med Däckhusets JK-anmälan spridit sig ännu mer. Det har varit skriverier på andra bloggar och i varenda lokalt media man kan tänka sig här i Kalmar. Det har spridit sig som en mindre löpeld med andra ord - och jag antar att det kommer fler blogginlägg på fler bloggar framöver, ju fler som hittar detta! Senaste exemplet kan man hitta hos den här bloggen, som avhandlade ämnet bara häromdagen.
Hade det jag skrivit om Däckhuset varit helt befängt och uppåt väggarna och helt klart kriminellt, då hade jag kunnat förstått att man vände sig till JK. Men på dessa otroligt lösa grunder fick denna anmälan en helt annan vändning och en effekt som man knappast önskat sig från Däckhusets sida.
Här nedanför ser ni resultatet av den undersökning jag haft på bloggen sedan JK-anmälan blev känd för mig. Och de flesta håller ju med mig om att JK-anmälan är helt befängd, som synes. Vad gäller dem som röstat på att mina inlägg om Däckhuset är att klassa som förtal och smutskastning, kan ju tilläggas att man mig veterligen 4-5 anställda på Däckhuset... Så jag drar ju mina egna slutsatser om vilka åtminstone hälften av dessa 9 personer är - även om jag inte har några som helst bevis för det påståendet.
 


Skulle du bedömma min kategori "Däckhuset i Kalmar" som förtal och smutskastning?

9
har röstat på "Helt klart!"
 
1har röstat på "Ett gränsfall"
 
9har röstat på "Nej, inte en chans!"
 
22har röstat på "Däckhuset tycks vara helt ute och cykla med sin anmälan"
 

Totalt har 41 personer röstat.


 
E24 1, E24 2, EX

Bilden lånad från Iteology
 

 
Pusha   Follow        
                submit to reddit
3 kommentarer publicerat i Däckhuset i Kalmar
Taggar: Bert Wåhlin, Däckhuset, Däckhuset Kalmar, Däckhuset i Kalmar, JK, Justitiekanslern
#1 - - Rog:

Jisses, är denna storyn fortfarande på tapeten. Vilken såpa detta börjar bli. Storyn är ju så snurrig, så skicka den till IDG, så kan de göra en artikel kring hur företag beter sig, då konsumenter försöker utöva konsumenträtt

Stå på dig =)

#2 - - Tobias:

Nja, aktuell och aktuell... Snarare så att jag håller på att byta bloggserverer och flytter successivt över de inlägg jag vill "ha med mej" dit... Den här historien är så bra, att jag inte vill förlora alla inläggen. :)

#3 - - Stig:

Tycker detta är barnsligt.Att hålla på med skitkastning och JK anmälan är väl rätt om man burit sig dåligt åt. Du verkar att vara en orolig människa,enligt alla bostadsadresser jobb osv. Varför gå ut och blogga om en däckfirma.Måste vara något allvarligt eftersom man kan skriva romaner

om detta.Anser du dig ha rätt då är saken klar.

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow