Uppståndelse kring Däckhuset

Jag bara måste visa detta! På Östran.se har man idag haft en undersökning gällande JK-anmälan mot min blogg. Frågan var "Är det OK att kritisera ett företag i en blogg?" - och resultatet är ju ganska slående, åtminstone nu i skrivande stund:
 
Ja / 88% / Röster: 44
Nej / 10% / Röster: 5
Har ingen uppfattning / 2% / Röster: 1
Totalt: 50 röster
 
Och för mig är det ju faktiskt en självklarhet att man ska kunna kritisera företag som gör fel på något vis! Skulle man JK-anmäla alla som är kritiska mot något företag, skulle JK inte få göra annat. Det är bara att gå in på sidor som Eniro och Reco, så hittar man garanterat 100-tals - och säkerligen 1000-tals - kritiska omdömen kring minst lika många företag. Och varför inte JK-anmäla TV-program som Plus, Uppdrag Granskning och Kalla fakta på en gång?
Kan dessutom starkt rekommender blogginlägget på Tattoo Humor Tragik i just det här ämnet. Detta är ytterligare en bloggare som även han har dåliga erfarenheter av Däckhuset och gör en reflektion över just en sak som jag också tänkt på emellanåt när jag varit, men som ändå inte varit mitt "huvudproblem" med detta företag. Nämligen vilken "översittare" och hur arrogant arbetsledaren/platschefen (som jag utgår ifrån är samme person som skrivit under JK-anmälan) kan vara - både mot kunder och sin personal. Ta bara kommentaren jag själv fick om att jag som lekman minsann inte skulle komma och tala om för en fackman hur han skulle sköta sitt jobb. Detta säger han utan att ha minsta aning om min bakgrund. Trots allt är jag ganska så påläst vad gäller vilka regler som gäller, liksom inte helt bortkommen vad gäller motorer - så nog har jag hyfsad koll på vad som gäller!
Sen finns det garanterat de som har bra erfarenheter av detta företag - det kan man säkerligen inte förneka. Men vänta till den dag det strular till sig på något vis! Då kommer det köra ihop sig totalt istället.
 

 
 
Bilden lånad från Det goda personalmötet
 

 
Pusha   Follow        
                submit to reddit
0 kommentarer publicerat i Däckhuset i Kalmar
Taggar: Bert Wåhlin, Däckhuset, Däckhuset Kalmar, Däckhuset i Kalmar, JK, Justitiekanslern
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow