Några mycket enkla kommentarsregler

 
Det är egentligen synd att man ska behöva ha regler kring kommenterandet på en blogg. Men av erfarenhet vet jag att det inte bara behövs utan faktiskt är rent nödvändigt. Alla ni (som ju faktiskt befinner er i majoritet) som tänker lämna en schysst, nyanserad och relevant kommentar behöver givetvis inte oroa er. Det är bara kommentera precis hur mycket ni vill!
Men de av er som ofta hamnar i någon märklig gråzon för vad som kan betecknas som okej, eller till och med ofta blockeras från olika kommentarsfunktioner bör titta igenom dessa regler extra noga. Alla och envar som bryter mot dessa regler kommer förr eller senare vänligt men ytterst bestämt att blockeras och inte kunna lämna ytterligare kommentarer.
 
Jag gör inga som helst avsteg från regel nummer två, men är i övrigt frikostig i publiceringen av kommentarer.
 
1. Håll god ton och visa respekt när du kommenterar! Du behöver inte hålla med om det som står i inlägg och kommentarer och givetvis uppmuntrar jag gladeligen debatter, diskussioner och analyser. Men avstå från personangrepp, nedlåtande och rasistiska/homofoba/kränkande uttryck eller andra förolämpningar i kommentarerna! Annars finns risken att de inte publiceras.

2. Håll dig till ämnet! Allt som liknar spam eller reklam raderas vänligt men väldigt, väldigt, väldigt bestämt. Kommentarsfunktionen är nämligen inte till för att marknadsföra andra bloggar, produkter eller tjänster utan för att diskutera det ämne som respektive inlägg tar upp.

3. Jag förbehåller mig även rätten att neka kommentarer som på annat sätt än ovan kan tolkas som stötande, kränkande, irrelevanta eller strider mot svensk eller internationell lag.
 

 
Bilden lånad från Snabbskriv
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow