Sprängd anka

– Jag har alltid haft en gammaldags syn på det där med jämlikhet. Män är ju starkare så de ska ligga steget före oss, och ta hand om politik och andra viktiga grejer. Jag tycker att kvinnor ska ha samma lön som män om de gör samma jobb, men ska en kvinna ut och kriga i fältet? Nej, skulle inte tro det, hon får ta hand om sjukvården i stället.
Det är löjligt att män ska vara pappalediga när de oftast har den högre lönen, och skulle du fråga de svenska männen tror jag att de innerst inne inte vill vara hemma. Kvinnan har fött barnet, hon får ta sitt ansvar.

Hur känns det att få så mycket ilska riktad mot sig?
– Jag bryr mig inte om det, folk har rätt till sina åsikter. Bra och dåliga reaktioner är lika bra, jag tror inte att folk kommenterar om de inte gillar något egentligen. De som ger negativa kommentarer har det säkert dåligt ställt, har dåliga förhållanden och inte kommit någonstans i sina liv. Skulle de få en chans att byta plats med mig så, trust me, skulle de göra det direkt. Alla vet vad Ferrari och Gucci är, folk vill ha mer pengar men kan aldrig få det i Sverige eftersom nästan allt går till staten.

Citaten ovanför är Anna Ankas och hämtade från intervju med DN. Själv undrar jag bara om människan är dum i huvudet, ärligt talat! Hur 17 kan en vuxen människa komma med så totalt idiotiska åsikter?
Visst - precis som hon själv säger - får alla ha sin åsikt, det gäller ju även fru Anka. Vill hon gå hemma och ta hand om barnen medan karln försörjer henne så fine - det är upp till henne.
Men att påstå att vi som resonerar annorlunda än henne inte kommit någonstans i våra liv är ju så otroligt befängt att jag nästan saknar ord! Var och en väljer sina liv och jag skulle aldrig för en sekund vilja byta med henne! Inte ens tillstymmelse till en chans att jag skulle göra det!
Min dröm i livet är absolut inte någon lyxtillvaro i Hollywood, vilket uppenbarligan Anna alltid drömt om. Hon har uppenbarligen nått sin dröm - och resonerar att alla som inte uppfyllt exakt samma dröm som hon har misslyckats i livet och inte kommit någonstans. Själv undrar jag bara när och om hon inser att alla är olika, att alla inte drömmer om en lyxtillvaro?
De flesta vill säkerligen ha en ekonomisk situation så att man slipper bekymra sig om det ekonomiska, att kunna leva hyffsat gott men ändå inte ligga sömnlös och våndas över om pengarna ska räcka till viktigaste. Men det är inte detsamma som att drömma om en tillvaro i lyx och överflöd. Men frågan är väl lite vad fru Anka vill åstadkomma med sina uttalanden? Hon vet säkerligen att de kommer provocera - och provoceringen har verkligen lyckats!
 

 
AB 1 DN 1, 2, 3, 4, 5 EX 1

Bilderna lånade från Wallah och Andreas Sjölander
 

Andra bloggar om och§ 1. Du behöver inte hålla med om det som står i inlägg och kommentarer, men håll god ton och visa respekt när du kommenterar! Dock uppmuntrar jag gladeligen till diskussioner, analyser, konstruktiv kritik, ironi och så vidare - som alltihop självklart är helt tillåtet.

§ 2. Håll dig till ämnet! Alla kommentarer som liknar spam/reklam eller som på annat sätt inte är relevanta till bloggen/inlägget raderas vänligt men bestämt.

§ 3. Jag gör inga som helst undantag från regel 2, men i övrigt är jag mycket frikostig när jag publicerar kommentarer. Jag förbehåller mig dock rätten att neka kommentarer som även på andra sätt än ovan kan anses vara olämpliga, stötande, irrelevanta och/eller som strider mot svensk eller internationell lag.

§ 4. Självklart granskar jag även eventuella länkar i kommentarerna utifrån dessa regler. Vid grova och/eller upprepade övertramp mot dessa regler blockeras vederbörande och kan inte lämna fler kommentarer.
Postat av: Camilla Grepe

Inte sprängd - bombad.

2009-09-20 @ 15:31:46
URL: http://camillagrepe.blogspot.com
Postat av: Tobias

Same shit, different name... skratt

2009-09-20 @ 15:46:04
URL: http://sjokapten.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Delar inte åsikter i sig men det är skönt att alla inte är polisktkorrekta.

2009-09-21 @ 15:56:45
URL: http://www.patopp.se
Postat av: Tommy Lecander

Din sida är en förorening av sökmotorn eftersom den inte svarar på sökordet utan babblar om annat som för mig är ointressant.

2010-11-30 @ 19:24:14
Postat av: Tobias

Välkommen till livet på internet, Tommy! Osis att du inte hittade vad du sökte, men så funkar sökmotorer. Och det är ingen som tvingar dig att läsa min blogg. Intresserar den dig inte, är det bara att klicka vidare på nätet.

2010-11-30 @ 21:07:36
URL: http://sjokapten.blogg.se/
Ditt namn:
Kom ihåg mig!!

Din e-postadress (publiceras inte):


Din URL/Bloggadress:


Kommentar: