Varningskyltar

 
 

 
Bilderna lånade från Novus och Jesper
 

 
3 kommentarer
    Follow
publicerat i Bilder och foto, Roliga timmen;

Dagens citat

 


När en politiker säger att vi sitter i samma båt så var på din vakt!

Det betyder att det är du som ska ro!!

 
Wilhelm Moberg
 

 
AB 1 EX 1, 2 SvD 1
 
Bilden lånad från Toyota Center
 

 
0 kommentarer
    Follow
publicerat i Politik(er), Roliga timmen;

Efter regn kommer solsken

Hela helgen har det regnat, i alla fall till coh från! Lördagen var nog värst, då det formligen vräkte ner större delen av dagen. Söndagen blev lite bättre och tur var väl det! På kvällen var det utomhuskonsert i Borgholm med Lars Winnerbäck - med mig i publiken. Visserligen duggade det till och från större delen av kvällen, men det blev i alla fall inget ösregn.
Men hängivet Winnerbäck-fan som undertecknad nu råkar vara, så glömde jag ganska snart att det regnade sedan konserten vält kört igång.
Vid halv två var jag slutligen - trött, kall och lerig - nedkrupen i sängen för några timmars sömn. Så ögonlocken var tunga som stenblock när väckarklockan ringde kvart i sex och det var dags att åka och jobba. Denna vecka, liksom två veckor till, är det städning några timmar på morgonkvisten som gäller - och tur är väl det! Dels behövs ingen större tankeverksamhet för att städa och dels kommer jag hem i bra tid på förmiddagen, så det kan bli några timmars sömn till.
Normalt går jag ytterst jag går ut på något när jag jag ska upp och jobba dagen efter, men undantag går det självklart att göra - och en konsert med Winnerbäck är något jag mer än gärna gör undantag för. :-) Det kan då vara värt att vara lite trött när man går till jobbet! Men en "vanlig" krogrunda skulle jag inte ta dagen innan jag jobbar klockan sju - sådana övningar kan jag lika gärna spara till kommande helg. Trots allt är man ju inte 20 längre...

Idag kom så det efterlängtade samtalet från föräkringsbolaget! Beskedet blev som jag hade väntat mig; man löser in mopeden. Trots allt var den ganska medfaren när jag fick igen den och jag förstår faktiskt att man väljer att lösa in den istället. Framförallt när det är en så pass billig moped som det är frågan om.
I slutet av veckan har jag förhoppningsvis pengarna på kontot och jag har redan börjat titta lite på olika mopeder. Tanken är att hitta någon billig som försäkringspengarna räcker till. Förmodligen blir det någon begagnad, mer räcker knappast pengarna till... Även om det givetvis skulle vara mycket mer lockande med en helt ny, det går inte komma ifrån.
 

 
BAR 1
 
Bilden lånad från Kaela
 

2 kommentarer
    Follow
publicerat i Dagbok, Musik;

Visa fler inlägg