Dags för uppföljning - igen

Däckhuset tänker fortsätta roa mig tydligen. Eller åtminstone företagets tidigare ägare Bert Wåhlin. För vad jag inte visste, var att företaget tydligen i våras bytte ägare, Bert Wåhlin står inte längre bakom företaget. Så kanske det nu är någon vettig människa som driver detta företaget, vem vet?! ;-)
Själv har jag inte "drabbats" mer av detta företag, jag har rabiat undvikit att gå dit mer utan valt andra verkstäder istället. Men deras JK-anmälan för att jag bloggat om det bemötande de gav mig sist får mig fortfarande att le inombords. Uppenbart klarade han (Bert) inte att få kritik och har heller inte hängt med den tekniska utvecklingen, där det faktiskt är en ganska given att del att man som bloggare emellanåt skriver vad man tycker om olika saker. Och dit hör ju förstås om man exempelvis får ett uselt bemötande av ett företag.
Men det är uppenbarligen fler som råkar ut för Bert Wåhlins sätt att sköta sitt företag, men framförallt sina relationer med kunderna. Hittade just Claes Brolinson's blogg, där man kan läsa om det bemötande han fått av samme man.
När jag gick dit, följde herr Wåhlin inte konsumentlagen i bemärkelsen att han gav en prisuppgift som han sen inte följde. Ger man en prisuppgift, måste man nämligen kontakta kunden om man ser att det kommer bli dyrare - och det innan arbetet påbörjas. Men det gjorde man alltså inte. Nu berättar Claes om en vespa han tydligen köpt på Däckhuset. Motorn gick sönder två gånger. Första gången gick man med att laga den på garantin - men inte andra gången, trots att garantin fortfarande gällde enligt lagen. Claes fick själv laga den för 14.000 kronor, medan Bert insinuerade att Claes själv ljög.
Claes råder alla sina läsare att inte köpa något av Bert, men kanske bäst han passar sig för sådan yttringar?! Rätt vad det har väl även han en JK-anmälan efter sig så att det ryker om det...?! ;-)
 

 
Hela historien finns här.
 
Bilden lånad från Tower
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
0 kommentarer publicerat i Däckhuset i Kalmar
Taggar: Bert Wåhlin, Däckhuset, Däckhuset Kalmar, Däckhuset i Kalmar, JK, Justitiekanslern
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow