Åter i bloggosfären

Jag har klurat lite och kommit fram till att jag trots allt kommer fortsätta knappa på min blogg. Under några veckor har det blivit ganska få inlägg - och det sista två veckorna bara ett enda. Inspirationen har svikit en del och till det har det varit fullt upp ombord här på Freja sista tiden. Så det har varit svårt att få till några inlägg och att hålla någon vettig nivå - eller "kvalitet" om man vill använda det ordet.
Men så har jag nog insett att jag emellanåt haft för högt ställda krav på mitt bloggande, att jag ska prestera inlägg mer eller mindre dagligen och något vettigt att säga varje gång.
Trots mina högt ställda krav mitt bloggande - att prestera så mycket som möjligt - har jag ändå synsättet att det är kvalitet och inte kvantitet som räknas. Sen är jag medveten om att alla inte gillar mitt sätt att blogga, men smaken är som baken delad... ;-) Men kvalitet för mig är att man ska ha något intressant att skriva om, inte bara prestera för presterandets skull - sedan lyckas man kanske reta gallfeber på vissa, göra andra förbannade ocg ytterligare någon att sätta morgonkaffet eller lördagsgroggen i halsen. Men det är smällar man får ta. :-)
Hädanefter kommer jag förmodligen inte skriva fullt så ofta som jag tidigare gjort, det kanske inte kommer inlägg fullt varje dag. Istället kommer jag skriva när jag känner att jag verkligen har något att komma med, när jag har inspiration. Det kan givetvis bli flera dagar i rad - och andra gånger med några dagars mellanrum. Innehåller kommer säkerligen bli ungefär detsamma som tidigare, så vad gäller ämnen och liknande kommer ni som följer min blogg knappast märke någon enorm skillnad. Enda skillnaden är att antalet inlägg kan bli lite färre.
Det kommer snart en uppdatering om den sista tidens intensiva arbete ombord, ett arbete som inte liknar mycket jag själv har upplevt till sjöss. Och jag kommer fortsätta med mina tankar kring det allra mesta som berör mig själv på ett eller annat sätt. Så håll ut, fler inlägg är på G! :-)
 

 
Bilden lånad från The Killer Smiley
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow