18 sätt att bli av med din date

Är det fler än jag som någon gång varit på en dejt och mycket snabbt insett att det hela känns totalt fel? I ungefär samma ögonblick börjar man febrilt fundera över något vettigt sätt att bli av med sin date utan att vara alltför sårande och kränkande emot vederbörande.
Här nedanför hittar ni några väl beprövade sätt att att bli av med en date illa kvickt. Om inget av dessa knep hjälper, har du hittat ditt livs kärlek!!
 1. Ta fram ett munspel och spela några bluesmelodier när din date börjar prata om sig själv.
 2. När ni beställer mat, fråga om de har någon levande föda.
 3. Ät utan att fråga först från din dates tallrik. Ät mer från den än från din egen.
 4. Tugga med öppen mun, prata med mat i munnen samtidigt som du tuggar. Låt lite mat falla ut. Om den gör det, stoppa tillbaka den i munnen och säg "Jag står bakom äteranvändningsprincipen".
 5. Ät upp allt på din tallrik inom 30 sekunder från det att du fått den.
 6. Ursäkta dig med att gå på toaletten. Strunta i toan och sätt dig vid ett nytt bord istället, där du beställer in en ny rätt. Då/om din date hittar dig, fråga oskyldigt var han/hon varit så länge.
 7. Be och böna om att din date ska tatuera in ditt namn på baken redan samma kväll. Glid in på ämnet då och då under hela kvällen.
 8. Be om kritor för att färglägga servetterna. På finare restauranger med linneservetter, kommer din övertalningsförmåga verkligen att sättas på prov.
 9. Yla och vissla varje gång du ser ett par kvinnoben - speciellt om du själv är kvinna.
 10. Då ni kommer till restaurangen, be om ett bord långt bort från fönstren och med bra utsikt över alla in- och utgångar och där du sätter dig me ryggen mot väggen. Spela extremt nervös.
 11. Stirra på din partners hals och gnissla med tänder högt och ljudligt.
 12. Fyll diskret dina fickor med sockerpaket, servetter, saltkar, bestick, blommoer - ja, allt som finns att tillgå helt enkelt.
 13. Debattera - och ta helst båda sidors parti.
 14. Försök att auktionera bort din date till folk runtomkring på restaurangen.
 15. Göm dig under bordet då maten kommer - och ta tallriken med dig.
 16. Beställ en bakad potatis. Göm den efter det att servitören kommit den - och fråga efter din bakade potatist som "du inte fått". Då servitören kommer med en ny, har du redan plockat fram den första och lagt den på tallriken.
 17. Fråga din date hur mycket pengar han/hon har med sig.
 18. Om din date betalar notan, beställt det dyraste på menyn och ta bar en enda, liten tugga av maten. Låtsas att du inte tycker om den och säg "Jösses, vad du blev blåst" till din date.
 

 
Bilden lånad från Korvdejting
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow