Carl Bildt hos Tomten

 

 
D 1
 
Bilden lånad från Birch
 
§ 1. Du behöver inte hålla med om det som står i inlägg och kommentarer men håll god ton och visa respekt när du kommenterar! Konstruktiv kritik framförd i shysst ton liksom ironi och liknande är självklart okej, men rasistiska och/eller onödigt otrevliga/elaka kommentarer liksom personangrepp publiceras inte.

§ 2. Håll dig till ämnet! Alla kommentarer som liknar spam/reklam eller som på annat sätt inte är relevant till bloggen/inlägget raderas. Kommentarsverktyget på Kompasskurs är inte till för att marknadsföra den egna bloggen/hemsidan eller varor och tjänster. Men kommentera gärna om du har något att tillföra i diskussionen kring ämnet i inlägget eller något annat som har med bloggen att göra.

§ 3. Jag gör inga som helst undantag från regel 2, men i övrigt är jag mycket frikostig när jag publicerar kommentarer. Jag förbehåller mig dock rätten att neka kommentarer som även på andra sätt än ovan kan anses olämpliga, stötande, irrelevanta och/eller som strider mot svensk eller internationell lag.
Självklart granskar jag även eventuella länkar i kommenterarna utifrån dessa regler.

§ 4. Vid grova och/eller upprepade övertramp mot dessa regler blockeras vederbörande och kan inte lämna fler kommentarer. 
Ditt namn:
Kom ihåg mig!!

Din e-postadress (publiceras inte):


Din URL/Bloggadress:


Kommentar: