I hissen med Stockholm Panda

Ni vet hur det är, det där med hissar - eller hur?! Det är ibland nog jobbigt som det är; man tränger ihop sig med oftast helt okända människor i ett litet, litet utrymme och utsätts för oönskad kroppskontakt, andedräkter och kroppsodörer.
STHLM Panda lägger docktill ytterligare en nivå av jobbighet: Två killar som beter sig rejält skumt inne i hissen. Blickarna de möts av är obetalbara, se själva! ;-)
 
 

 
Källa: Omtalat.nu
 
§ 1. Du behöver inte hålla med om det som står i inlägg och kommentarer, men håll god ton och visa respekt när du kommenterar! Dock uppmuntrar jag gladeligen till diskussioner, analyser, konstruktiv kritik, ironi och så vidare - som alltihop självklart är helt tillåtet.

§ 2. Håll dig till ämnet! Alla kommentarer som liknar spam/reklam eller som på annat sätt inte är relevanta till bloggen/inlägget raderas vänligt men bestämt.

§ 3. Jag gör inga som helst undantag från regel 2, men i övrigt är jag mycket frikostig när jag publicerar kommentarer. Jag förbehåller mig dock rätten att neka kommentarer som även på andra sätt än ovan kan anses vara olämpliga, stötande, irrelevanta och/eller som strider mot svensk eller internationell lag.

§ 4. Självklart granskar jag även eventuella länkar i kommentarerna utifrån dessa regler. Vid grova och/eller upprepade övertramp mot dessa regler blockeras vederbörande och kan inte lämna fler kommentarer.
Ditt namn:
Kom ihåg mig!!

Din e-postadress (publiceras inte):


Din URL/Bloggadress:


Kommentar: