Big Brother

Hur kommer det sig att man ställer upp i ett program som Big Brother? Det finns många program där jag inte riktigt förstår att man vill vara med, som till exempel olika dejtingprogram (som det ju finns en hel uppsjö av nuförtiden). Men program som Big Brother och Paradise hotel kan jag absolut inte förstå att man ens tänker tanken att söka till.
Självklart är dt upp till var och en vad man väljer att göra i sitt liv. Det finns säkert många som inte förstår vissa av de val jag har gjort. Men att kröka och pippa runt i TV är inget jag känner att jag längtar efter. Det är liksom inte något som jag skulle vilja bli ihågkommen för i framtiden.
När första säsongen av BB gick för cirka 15 år sedan, tyckte jag det var en rätt kul idé och jag följde faktiskt programmet rätt maniskt. Men då hade man ju dels med lite spännande personligheter och inte bara anabola individer och tjejer med silikontuttar och uppumpade läppar vars enda nöje var att pippa och kröka. Sen hade serien inte hunnit börja urarta ännu vid det tillfället...
Men för varje säsong tycks det bli allt extremare och allt fler skandaler och man undrat nästan om kvällspressen inte har ett samarbete med produktionsbolaget om att produceras så många skandaler och "chocker" som möjligt, för att ge pressen bra lösnummerjournalistik. Den säsong pågår just nu tycks ju inte heller vara något undantag, med (framförallt) sexskandaler åt olika håll. Nedan klipp hittade jag nyss, där två av deltagarna har sex helt öppet i sändning.
Sen måst jag tyvärr erkänna att jag har svårt att låta bli att se enstaka avsnitt av till exempel Big Brother, även om jag inte följer det. Trots att hela grejen med BB urartat för länge sedan, har jag svårt att låta bli att gotta mig åt hur folk totalt frivilligt vill göra sig till offentligt åtlöje. Och jag vet alldeles för väl att jag på så vis tyvärr stöder att programmet fortsätter produceras. Men på något sätt är det svårt att låta bli att titta ibland, hur svårt man än har att förstå dem som ställer upp i programmet....
 

 
 

 
Källor: AB 1 2 3 4 5 6
 
Bilden lånad från OK!
 
§ 1. Du behöver inte hålla med om det som står i inlägg och kommentarer, men håll god ton och visa respekt när du kommenterar! Dock uppmuntrar jag gladeligen till diskussioner, analyser, konstruktiv kritik, ironi och så vidare - som alltihop självklart är helt tillåtet.

§ 2. Håll dig till ämnet! Alla kommentarer som liknar spam/reklam eller som på annat sätt inte är relevanta till bloggen/inlägget raderas vänligt men bestämt.

§ 3. Jag gör inga som helst undantag från regel 2, men i övrigt är jag mycket frikostig när jag publicerar kommentarer. Jag förbehåller mig dock rätten att neka kommentarer som även på andra sätt än ovan kan anses vara olämpliga, stötande, irrelevanta och/eller som strider mot svensk eller internationell lag.

§ 4. Självklart granskar jag även eventuella länkar i kommentarerna utifrån dessa regler. Vid grova och/eller upprepade övertramp mot dessa regler blockeras vederbörande och kan inte lämna fler kommentarer.
Ditt namn:
Kom ihåg mig!!

Din e-postadress (publiceras inte):


Din URL/Bloggadress:


Kommentar: