Paradise hotel

Med ålderns rätt börjar jag ta mig friheten att ha åsikter om både det ena och det andra - inte minst nymodigheter som jag inte riktigt förstår mig på. Så givetvis kundet jag inte låta bli att le lätt för mig själv när jag hittade serien här nedanför i Metro.
Om det faktiskt har med åldern att göra vet jag egentligen inte, men är något jag inte förstår mig på så är det just dokusåpor. Inte minst Paradise Hotel, Big Brother och liknande serier. Visserligen är det lättare att förstå dem som följer dessa serier än dem som faktiskt ställer upp i dem, det måste jag erkänna. Emellanåt kan jag nästan roas lite av att se enstaka avsnitt - bara för att förfasa mig lite över "vuxna" människor som helt frivilligt gör bort sig offentligt.
Det är lite svårt att förstå sig på dem som helst av allt vill bli ihågkomna för ohämmat festande och pippande i TV på bästa sändningstid. Att sedan anse att det är bra TV-underhållning och manisgt följa dessa serier är ju nästintill lika tragiskt. Jag erkänner att det är något av dubbelmoral att å ena sidan faktiskt se dessa program ibland samtidigt som man å andra sidan är fördömande av desamma. Men ibland kanske man måste låta sig förfasas lite, sitta där i TV-soffan och oja sig över dem som gör bort sig. Och även man någon enstaka gång tittar, betyder det förstås inte att man älskar programmet ifråga.
 

 
 

 
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow