Otrohet

Tillfället gör tjuven, det stämmer in på rätt många situationer i tillvaron. Jag har förr tillbaka alltid hävdat att jag till exempel aldrig skulle vara otrogen. Visst kommer jag försöka undvika det med alla tillgängliga medel, men vid "rätt tillfälle" tror jag tyvärr att de allra flesta kan falla för frestelsen att göra ett snedsteg. Det behöver inte vara känslorna för partnern det är fel på, jag är övertygad om att det finns tusentals anledningar till att man är otrogen.
Men på något sätt tror jag man är missnöjd med något i sin relation om man är otrogen. Det kan vara att man har olika behov av sex eller närhet till eller har ett förhållande där man av olika anledningar inte ses så mycket som man kanke skulle önska. Alla söker oavsett situation inte aktivt efter en otrohetsaffär, men plötsligt står kanske hen där, som erbjuder just den närhet och/eller uppmärsksamhet som man saknar i sin relation.
Det finns inte mycket som försvarar otrohet, snarare tvärtom. Men det kan finnas många olika förklaringar och det behöver inte ha med frånvaron av känslor att göra att man är otrogen. Man kan mycket väl ha starka känslor för den man har en relation med, men fortfarande inleda en otrohetsaffär. Själv har jag sväng från att hävda att jag aldrig kommer att vara otrogen mot någon till att jag kommer försöka undvika att vara otrogen så långt det går - och att jag förhoppningsvis har stake nog att försöka reda ut eventuella problem i en relation innan det går så långt att jag är otrogen istället.
För - som sagt - tillfället gör tjuven och under rätt omständigheter kan nog de flesta falla för frestelsen att vänstra. Även om man inte aktivt söker en otrohetsaffär.
 

 
Bilden lånad från Romeon.net
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow