Fortune teller

När jag flyttade in i min nuvarande lägenhet, bytte jag bort min tidigare lägenhet mot den här. Damen som bodde i lägenheten innan mig presenterade sig ganska snart som medium, med andra ord en spådam. Tidigare har jag varit lite skeptisk till det här med ett bli spådd och tyckte mest att det var rätt flummig. Men någonstans var det också en eggande tanke att någon kan se saker vi andra inte kan se. Så lite som en kul grej, bad jag henne att spå mig - och det visade sig att hon fick rätt på flera punkter. Hon förutsåg att jag skulle få ett nytt jobb, ur det skulle gå med olika relationer och när jag några månader senare tänkte tillbaka på vad hon sagt skulle ske, insåg jag att hon fått rätt i nästan allt hon sagt.
Det är fortfarane en eggande tanke och jag har faktiskt blivit övertygad att vissa människor kan se sådant vi andra inte kan se. Sen må man tycka att det är flummigt, buffel och båg - och det finns garanterat många lurendrejare i den här branschen. Men en och annan seriös spådam finns det uppenbarligen.
Samma sak kan jag känna när det gäller frågan om det finns till exempel en parallell verklighet. Jag tror inte att våra sinnen kan uppfatta allt i normala fall och att mycket väl kan finnas en verklighet som de flesta av oss inte kan uppfatta. Sen kan det finnas en och annan som har gåvan och förmågan att göra det. Det är ju givetvis ingen absolut vetenskap, utan något man bara kan spekulera i. Jag kan inte bevisa att jag har rätt, men ingen kan heller bevisa motsatsen...
 

 
FOTNOT
Detta är ett inlägg skrivet i samarbete med Spådom24. Åsikter och erfarenheter beskrivna i inlägget är helt och hållet mina egna, men jag har fått betalt för att skriva detta inlägg.
 

 
Bilden lånad från Glädjekällan
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow