Gott nytt år!!

Nyår måste väl trots allt vara den mest överreklamerade storhelg vi har. Absolut kan jag hålla med om att man ska tillvara på varje tillfälle till fest i någon form - och att det finns något speciellt med nyårsafton trots allt. Det är inte så att jag låter bli att fira på ren trots. Men jag kan också tycka att det är lättjänade pengar att jobba undet nyårshelgen. Medan jag helst vill vara ledig under jul, gör det mig inte särskilt mycket att jobba under nyår.
De gånger jag är ledig brukar det inte bli något storartat firande. I år blev det lugnt och stilla med middag inhandlad på Söderhallarna, lite vin och en film på TV. På tolvslaget skålade jag och sambon i champagne (jodå, den var äkta!) och tittade på fyrverkerierna från balkongen. Så mycket livligare behöver det inte vara, eller hur?
Nu har det i alla fall gått en vecka in på det nya året och vardagen har rullat igång igen. Min utbildning blev ju klar precis innan julhelgen och jag har sedan varit ledig över helgerna. Så det var smått nervöst när jag kom till jobbet i lördags och skulle göra mitt allra första pass som larmoperatör på egen hand. Man har ju ständigt i bakhuvudet vilka allvarliga saker det är som trots allt kommer in varje dag - och hur viktigt det är att det blir rätt. Än så länge känns det i alla fall som att det gått bra och jag hr än så länge inte varit involverad i några större polisinsatser. Men man kan ändå vara säker på att det kommer att ske. Dock har nervositeten lagt sig en aning även om det fortfarande är en lite större anspänning än när man är varm i kläderna.
 

 
Bilden lånad från Profylaxbloggen
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow