Sverigedemokrater för kollektivavtal

 

0 kommentarer
    Follow
publicerat i Politik(er), Roliga timmen;
Taggar: Sverigedemokraterna

Militärläkaren

 

 
Bilden lånad från Bullspress
 

0 kommentarer
    Follow
publicerat i Roliga timmen

Oh, the irony

Sverigedemokraten Kent Ekeroth var under natten till torsdag inblandad i ett slagsmål vid en nattklubb i centrala Stockholm enligt Aftonbladet. Han ska ha slagit en ung man i ansiktet efter att ha nekats inträde på klubben Solidaritet. Själv hävdar Ekeroth (föga förvånande) att han agerade i självförsvar.
Ekeroth ska ha nekats inträde, och varit på väg därifrån då en man i kön kommit med ett provocerande uttalande, varpå Ekeroth uppges ha utdelat ett knytnävsslag i ansiktet på vederbörande. Kent Ekeroths livvakter tillkallade polis och en polisanmälan om misshandel har upprättats.
Enligt Ekeroths egna utago ska det inte bara varit frågan om provocerande uttalande, utan även att mannen i kön ska ha varit den som börjat att slåss - varpå Ekeroth ska ha utdelat en lättare örfil. Vems version som ligger närmast sanningen återstår att se förstås, men för tydlighetens skull är det väl sin plats att jag inte försvarar någon av parterna när det kommer till att använda våld. Jag har en hel del åsikter om Sverigedemokraterna, men det skulle aldrig falla mig in att använda våld mot någon som företräder eller sympatiserar med deras poltik. I min värld är det bara självförsvar som rättfärdigar våld - och då bara exakt det våld som krävs för att lösa situationen.
Men det är desto svårare att inte dra på smilbanden över ironin i att en representant för ett så osolidariskt parti som Sverigedemokraterna nekas inträde på en klubb med just namnet Solidaritet. Gör man skillnad på folk och folk och sprider så pass mycket hat som detta parti, kanske man inte ska hänga på nattklubbar vars namn står för något som man inte sympatiserar med...
 

 
KÄLLA: AB 1
 
Bilden lånad från Atrium
 

0 kommentarer
    Follow
publicerat i Politik(er), Rasism och invandring;

Visa fler inlägg