Taskig service

Man är väl egentligen ganska bortskämd och det är minst sagt något av ett ilandsproblem som jag nu drabbats av. Men jag kan ändå inte låta bli att störa mig på det hela.
Jag är relativt principfast, går väldigt mycket på principer i väldigt många lägen. I synnerhet som kund, då jag nog kan vara ganska grinig om jag inte får den service som jag antar att jag har rätt till eller betalar för.
Nu är läget att jag prenumererar på tre morgontidningar; DN, SvD och ETC - varav den sistnämnda är den enda som inte delas ut dagligen utan bara kommer på lördagar. Men förra lördagen, alltså för knappt två veckor sedan, kommer det inga tidningar alls. Jag reklamerar förstås det hela, men senare på dagen hittar jag av en slump tidningarna liggande på gatan utanför porten.
Samma sak upprepas på söndagen och börjar lite irriterad. Men jag tänker att man förmodligen har något problem som inte kan lösas under helgen och valt att lägga tidningarna utanför porten istället för att inte behöva ställa in distributionen helt. Men dagarna går och tidningarna fortsätter att slängas utanför porten. Jag mejlar både DN och SvD och frågar vad som försiggår och får svaret att man har problem med nycklarna och inte kommer in i porten. Men man jobbar på det, som man uttrycker det.
Under påskhelgen mejlar jag slutligen Stockholmshem och frågar vad som pågår, i slutändan är det ju ändå de som ska lösa problemet om man har problem med nycklarna. Därifrån har jag ännu inte fått något svar på det hela, mer än att låsavdelningen tittar på ärendet.
Men det har gått i princip två veckor utan att tidningarna levererats som de ska, något som jag faktiskt betalar för - inte att de ska läggas utanför porten. Där de både kan förstöras av till exempel regn eller stjälas (varav det senaste faktiskt hänt flera gånger under den här tiden). Självklart är det bättre att tidningarna hamnar utanför porten än inte levereras alls, men hur allvarligt kan ett nyckelproblem vara egentligen? Ska det behöva ta över två veckor att lösa?
 
Som sagt: ett ilandsproblem. Men av princip vill jag ha tidningen levererad i brevinkastet eftersom det är vad jag betalar för, inte utanför porten.
 
Tillägg i efterhand
Dagen efter detta inlägg skrevs, på fredagen, började tidningarna delas ut som vanligt igen. I princip på dagen två veckor efter det slutade fungera...
 

 
Bilden lånad från Boden
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow