Datastrul

Är det något som verkligen kan driva mig till vansinne så är det krånglande datorer. Det är en av få saker som verkligen plockar fram mina dåliga sidor och kan orsaka enorma raseriutbrott. En krånglande dator kan verkligen förstöra hela min dag.
Min nuvarande dator är ganska exakt två år gammal. Men sista veckorna ha den börjat krångla allt mer. Den låser sig, dokument försvinner eller går inte att spara. Det går oftast inte ens att starta om datorn när den väl bestämt sig för att låsa sig. Enda lösningen brukar vara att rycka ut sladden.
Nu är min dator visserligen välanvänd och jag brukar släpa med den på en hel del resor. Så klart den slits, det är inte så konstigt. Men jag brukar alltid avstå att köpa de allra billigaste datorerna, utan lägger mig ofta i prisklassen 6000-7000 kronor. Så var det även med denna dator. Och då känns det som att två års hållbarhet är i minsta laget, även för en välanvänd dator.
När jag kommer hem från semestern ska jag försöka mig på att göra en fabriksåterställning och se om det kan hjälpa, annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det är ganska olägligt att datorn går sönder just nu när jag har en massa andra utgifter samtidigt. I värsta fall får jag köra enbart med surfplattan ett tag, men den är så liten att jag inte har lust att sitta några längre stunder med den. Jag blir ganska snabbt trött i ögonen med den lilla skärmen...
Jag ska dock inte låta en strulande dator förstöra semestern. Jag har inget viktigt jag måste ha datorn till dessa veckor, så jag får helt enkelt klara mig utan i värsta fall.
 

 
Bilden lånad från Grognews
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
#1 - - Frida G Svensson:

vad roligt att hitta en kille som bloggar. Jag är också politiskt aktiv, men inom Liberalerna.

Svar: Vi killar är minst sagt underrepresenterade i bloggosfären. Så vi är svårfunna. ;)
Tobias Lindkvist

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow