En veckas vardagsliv

Så har vardagen kommit igång med en rivstart. Det känns alltid lika ovant att vara tillbaka efter några veckors semester och inte är det något som blir lättare med åren heller känns det som.
Fortfarande har jag liksom inte riktigt fattat att det är nästa fredag det bär av till Mallorca i två veckor. September har känts så otroligt långt borta hela sommaren, men nu är det den första september imorgon! När jag var på väg hem idag, kändes det verkligen i luften att hösten är på väg. Även om det var någorlunda varm, så fanns den där höstliga råheten i luften och fick liksom inte att ta miste på. Idag har dessutom varit gråhetens dag, med tunga moln och regnskurar som kommit och gått. Lamporna i lägenheten har faktiskt varit tända hela dagen för att få någorlunda behagligt ljus härinne.
Att semestertiderna är över märks påtagligt på stan. Rusningstrafiken är sig lik igen med överfulla tunnelbanevagnar och stressa människor som armbågar sig fram i folkvimlet på stan.
Men jag gillar hösten, så ska inte klaga egentligen. Framförallt inte med tanke på att jag ska tillbringa två veckor på en medelhavsö med start nästa fredag. Förutom att jobba ska nu ta tag i att försöka läsa på lite om Mallorca och se vad som kan vara sevärt. Sen brukar jag oftast inte göra så mycket när det är varmt, så förmodligen kommer det inte bli några jättestora projekt. Men när man ändå spenderar två veckor där, vill man ju hinna se lite av ön också.
 

 
Bilden lånad från Contextual feed
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow