Mitt livs första casting

I måndags var jag på mitt livs första casting. De statistroller jag tidigare haft har tillsats helt utan föregående castings och provfilmningar, men nu hade jag sökt en roll som är lite mer framträdande. Så då ville man ha casting först, av naturliga skäl förstås.
Av någon anledning har jag alltid känt mig obekväm framför en kamera. Det blir stelt och jag har svårt att slappna av och agera naturligt.
Så det var rejält pirrigt när jag åkte till filmbolaget på Södermalm. Jag visste ju inte riktigt vad som väntades av mig och hur många som skulle närvara. Jag visste att jag skulle bli än mer nervös om det var många som skulle sitta och titta på samtidigt som jag filmades.
Och det kändes både ovant och stelt att agera frarmför kameran. Framförallt med tanke på det blev väldigt improviserat. Men det var ju också vad jag misstänkte innan. Jag tror mina chanser är rätt små att få rollen, men förhoppningsvis har jag spräckt isen och vågar mig iväg på fler castingar framöver. Oftast är de avancerade statistrollerna bättre betalda och det kan ju av den anledningen vara roligt om man får en och annan sådan roll ibland.
 

 
Bilden lånad från Your coach online
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow