Veckan som gått

Vecka åtta är slut om några timmar och en ny vecka tar vid. Det har varit lite kontraster den gångna veckan, som började med hotellvistelse på fint fyrstjärnigt hotell och avslutades med jobbhelg.
De dagar jag varit ledig har vädre varit lite sisådär, medan jag jobbat det dagar det varit aningen bättre väder med lite vårkänning i luften.
Det sistnämnda skulle visserligen kunna betecknas som "Lagen om alltings jävlighet", men jag väljer att kalla det för kontraster och ingenting annat.
Ibland behöver man kontrasten att komma iväg och ha det bra, även om man håller sig inom sin hemstad och "bara" tar in på ett hotell några stationer bort med tunnelbanan. Bara att komma bort ger insikt om sin tillvarom att man trots allt har det rätt bra. Även om tillvaron på ett fyrstjärnigt hotell känns mycket lyxigare än en tillvaro i en tvåa i Bagarmossen, så är det alltid bra med kontraster och omväxling. Och när man sen kommer hem inser man hur bra man faktiskt har det. För trots allt är det skönt att komma hem igen.
Och på någotvis inser man vikten av att ha ett arbete att gå till när man ser vad man i slutändan faktiskt kan kosta på sig. Utan en inkomst skulle det vara en omöjlighet att faktiskt unna sig något emellanåt, så bara det är en belöning nog emellanåt.
 
Första drinken i hotellbaren
 
På hotellrummer
 
Utsikten från loungen
 
 Middag på Berns
 
Den enda solglimt jag fick genom jobbets fönster i lördags
 

 
Bilden lånad från King of wallpaper
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow