Bra dag

Det är inte mycket som krävs för att man ska må bra, för att en dag ska känns lyckad. Åtminstone inte om man lärt sig att uppskatta de små sakerna i tillvaron och kan sätta saker och ting i relation till varandra.
För min egen del har jag efter perioder av sjukdomar och annat elände lärt mig att ta tillvara på de små sakerna i livet, att faktiskt kunna njuta av sådant som i normala fall kan te sig ganska betydelselösa.
Och idag har det varit just en sådan dag då allt bara klaffat. Jag vaknade halv sju och kände mig helt utvilad efter att ha lyckats somna i bra tid igår kväll. Jag började dagen med en sväng till Eriksdalsbadet och simmade 1000 meter innan det var dags att åka till jobbet. Jag är 45 minuter tidig till jobbet och hinner därmed gott och väl gå igenom mejl och lite annat.
Sen har jag haft en dag på jobbet med lagom arbetsbelastning, något som man - som på de flesta arbetsplatser - inte alltid är särskilit bortskämd med. Och trots att det fortfarande är januari, har man nästan, nästan lite känsla av vår i luften (även om det säkerligen är högst tillfälligt).
Någon gång ibland är det inte helt fel med lite ljusglimtar i vardagen, som ju ibland kan upplevas som rätt trist och grå. Men för att ha lite må, börjar man ju givetvis se fram emot våren och sommaren nu. Snart är det dags att börja planera för årets semester och det blir nästa lite större sak man kan se fram emot. 
 
Sommarparadiet, som jag nu börjar längta till...
 

 
Bilden lånad från Cykelklubben
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
#1 - - M:

Haha utvilad var då rakt inte jag när sonalyckan väckte mig 7.10 och sa: "ah ska vi åka då". Jag undrar om han möjligen hade varit upp redan och försökt väcka mig en gång då. Jag har hamnat i nån ond cirkel där jag somnar en stund på kvällen i soffan o sen håller mig vaken way past bedtime tills jag passerat gränsen för att vara trött. Inatt tog jag nog ett nytt personligt rekord. Iaf var det länge sen jag slarvade så totalt med sömnen.

Svar: Jag brukar normalt inte vara särskilt utvilad den tiden heller. Men ingen regel utan undantag. :)
Tobias Lindkvist

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow