Någon som vet om det varit fullmåne sista nätterna?

Det är nästan man börjar tro att det varit fullmåne sista nätterna, har sovit så otroligt dåligt och ofta somnat någon gång framåt nattkvisten. Förr tillbaka har jag inte trott på det där med att fullmånen kan påverka, men på senare år har jag faktiskt påverkats allt mer. Även de gånger jag inte haft den blekaste aning om att det är fullmåne, får jag svårt att somna. Så det är knappast frågan om att jag inte kan somna för att jag vet om månen så att säga.
Visserligen har det varit molnigt sista dagarna, men har nu lyckats luska fram att fullmånen inte lyst med något annat än sin frånvaro. Så just den här gången beror det på något annat att John Blund varit sen på kvällarna.
Det är väl tur att jag inte haft några morgonpass de sista dagarna utan börjat som tidigast vid 10:00. Så jag har väl egentligen inte lidit så mycket av de sena kvällarna än så länge. Snarare känns det som jag fått en hel del gjort när jag varit uppe. Bland annat har jag skapat ytterligare en blogg, som kommer ha musik som tema. Den kommer förmodligen inte uppdateras lika frekvent som denna, men någon gång ibland i alla fall.
Nu hoppas jag på att få somna i lite bättre tid närmsta kvällarna så man får en någorlunda dygnsrytm igen. Vore väl typiskt om det nu faktiskt blev fullmåne trots allt...
 

 
Bilden lånad från Odd
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow