Ny design

Några har säkert redan upptäckt, några andra har precis drällt in här och fått en smärre chock. Men jag tyckte det var dags att göra en rejäl förändring. Ska jag göra nya tag med bloggandet, är det lika bra att även göra det rejält, eller hur?!
Så nu har det blivit även en ny design. Jag har länge tänkt att åtminstone ändra header och färger litegrann, men ju mer jag tittade och funderade, ju mer lockande blev det att göra en mer radikal förändring. Trots allt har jag haft ungefär samma tema genom de senaste åren och det kunde ju inte skada med en större förändring.
Det har tagit mig större delen av denna söndagsedtermiddag innan jag blev någorlunda nöjd, men det återstår fortfarande en hel del finputs.
Sen har jag ännu inte vant mig vid html-koderna riktigt än. Så det kommer ta ett tag innan allt är som jag vill ha det på bloggen. Men det känns bra med en nystart efter alla år med ungefär samma utförande på bloggen. Kom gärna med förslag om det är något ni saknar, något jag missat eller något som kan göras bättre.
En bild vid headern kommer i alla fall att dyka upp så fort jag hittat ett lämpligt motiv. Onekligen får man erkänna att även Blogg.se utvecklas och att de nya bloggmallarna som finns är långt mer lätthanterliga än den jag haft sedan flera år tillbaka. Plötsligt är det mycket lättare att göra bloggen personlig och man slipper ha en massa kunskaper och html-koder. Och nej, det här är ingen smygreklam utan en reflektion jag gjort när jag försökt designa om bloggen under eftermiddagen och kvällen.
 

 
Bilden lånad från Dragnet
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
#1 - - Marianne:

Vilken vacker bild....själv är jag urkass på dessa saker...tyvärr

Svar: Tack.;) Det var lite meckigt men till sist lyckades jag. ;)
Tobias

#2 - - Days by Johanna:

Jag kunde en del om htlm förr i tiden, men nu orkar jag inte så jag lät en tjej fixa min design och betala en slant istället :)

Ja cancer är ett jäkla skit. Tråkigt höra du med drabbats av det, hoppas den håller sig borta!! Ja det är det som är tufft, alla drabbas, inte bara den med cancer, utan även vi runt omkring, det är jobbigt och stå vid sidan om och vara så maktlös, speciellt när cancern vinner.

Svar: Skulle oxå vilja leja ut det till nån som kan... Får se om man får tag i nåt proffs så småningom... ;)
Tobias

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow