Working nine to five...

Man är ju inte direkt världens mest sociala människa när man jobbar natt. Den mesta av tiden går åt till att jobba, äta och sova. Även om jag på sätt och vis föredrar att jobba natt framför till exempel dagpass, så är det faktiskt skönt att inte enbart jobba natt. Det skulle jag nog helt enkelt inte orka med.
Kanske inte för att jag skulle behöva hålla mig vaken hela nätterna, det är det minsta problemet. Utan snarare för att man knappt är utanför dörren mer än när man går till och från tunnelbanan.
Lite mer känns det som man hinner med att göra när man gör dagpass, även om man är rejält trött på kvällarna. Åtminstone jag, jag har lite svårt för att vara uppe tidigt på morgnarna. Just därför är det väl kanske bra att jag har ett blandat schema med både dag, kväll och natt.
Nu har jag i alla fall tillryggalagt mina nattpass för denna gång och ska övergå till dag och kväll under några veckor. Men först ska det bli några dagar ledigt - och jag hoppas innerligt på lite bättre sommarväder. Även om inte väderprognoserna hittills talat till min fördel. Har dessutom fått en statistroll till veckan, så helt ledig är jag inte. Men just filmningarna är rätt roliga, så jag ser det inte som något arbete utan mer nöje. Att det sen ger några kronor extra emellanåt gör ju inte saken sämre.
 

 
Bilden lånad från Valley sleep center
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow