Bra helg

Märkligt att det ska vara så motigt att ta tag i städning. Trots att jag kan störa mig fruktansvärt mycket på damm och en stökig lägenhet, sitter det väldigt långt inne att faktiskt ta tag i att röja upp.
Men idag blev det i alla fall gjort. Golven är skurade och jag har vikt tvätt som blivit liggande och även kört ytterligare en maskin tvätt.
Men att ta fram moppen är något som behövts göra sen länge och dammråttorna i hörnen har vuxit sig allt större. Nu sitter jag i alla fall och njuter av doften av såpa från de nyskurade golven. Det är faktiskt en härlig känsla - och brummandet från tvättmaskinen ger en extra hemtrevlig känsla.
Lite segt har det dock varit idag. Jag var igår bortbjuden för att se Melodifestivalen tillsammans med delar av familjen. Jag hade inga större planer på att det skulle bli sent, utan tänkte att vi väl ser festivalen och sen åker man hem. Men riktigt så blev det inte, utan först strax efter ett i natt satte jag mig i en taxi för att komma inrantades i lägenheten vid halv två. Så lite oplanerat blev det en längre sovmorgon idag, för att sedan ta en sen söndagsfrukost i sällskap med DN (ja, jag är gammalmodig nog att prenumerara på en papperstidning).
Men jag är minst sagt besviken på vilken låt som faktiskt vann spektaklet till Melodifestival. Min största favorit - Loreen - åkte ut redan i andra chansen, men jag hade flera andra favoriter även i gårdagens startfält. Men det vinnande bidraget var inte bara en intetsägande låt, utan hela numret påminde mer om en reklam för Dressman än ett framträdande i ett av Sveriges största underhållningsprogram.
 
Nu är det i alla fall dags att börja göra sig i ordning för att bege sig helgens andra familjemiddag! Hoppas alla får en fortsatt bra helg i vårvädret! 😊
 
 
Systersonen hade lite andra prioriteringar än att se Melodifestivalen under lördagskvällen... 😍
 

 
Gillar verkligen den här vattenpölen, som alltid bildas utanför vår port
när det regnar eller är töväder!
 

 
Bilden lånad från Kurera
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow