Längtan

I den grå vardagen är det viktigt att ha saker att se fram emot. Man travar fram och tillbaka mellan jobbet och hemmet och man ägnar alltför mycket at sin frittid åt diverse måsten och vardagsgöromål.
Med åren har jag lärt mig vikten av att sätta upp delmål och saker att se fram emot emellanåt. Både i det lilla och det stora. Småsaker är viktigt att se fram emot dagligen, sen lite större saker emellanåt.
När nu våren börjat ge sig till känna en aning utomhus, börjar det dra ihop sig för att planera semestern. Efter allt mörker och all kyla, börjar det bli ytterst lockande att planera för sommaren.
Merparten av tiden kommer med största sannoloikhet spenderas i sommarstugan i Söderhamns skärgård, men eventuellt kommer det bli en liten resa inom Sverige också. Bland annat är vi lite sugna på en långweekend i Göteborg. Men som alltid beror det förstås på hur man får ledigt och vilka priser man får.
Till hösten blir det förhoppningsvis även en resa till solen på Mallorca (dock ingen charterresa, ska tilläggas). Semestern är inte godkänd än, men då det ändå hänger på en rätt lös tråd så har vi valt boka avbokningsbara biljetter redan nu. Eventuellt kanske jag hinner påbörja ett nytt jobb till september och då är det osäkert om det blir möjligt med semester, men jag hoppas på att det kommer gå att lösa i vilket fall. Så biljetter och hotell med dyrast möjliga avbokningsskydd är bokade och kan helt kostnadsfritt avbokas om det skulle bli några planändringar.
Men det finns med andra ord en hel del att se fram emot framöver och det behövs verkligen emellanåt. Om inte annat för ens välbefinnande... :)
 
Biljetter i buisnessclass till Mallorca :)
 

 
Bilden lånad av Peter Larson
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow