Teknikstrul

Normalt brukar jag ha rätt lång stubin, det ska till rätt mycket för att jag ska bli irriterad. Men är det någon gång jag verkligen helt saknar stubin och nolltid helt tappar tålamodet så är det när teknik strular.
Jag vet inte hur många gånger saker börjat flyga genom luften när de inte funkar som jag vill. Det spelar ingen roll om det är mobiler, datorer eller en TV. Än så länge har jag inte lyckats slå sönder några dyra saker, men det är väl en tidsfråga.
Jag brukar tycka att jag är rätt allmänbildad när det kommer till exempelvis telefoner och datorer. Det rena handhavandet kan jag oftast gissa mig till utan hjälp av instruktionsböcker eller liknande. Men börjar det komma till programmering, felsökning eller att rent fysiskt öppna en apparat är jag totalt intelligensbefriad.
Och kanske är det också därför jag blir så frustrerad när det krånglar. Man blir så maktlös när det är strul med något som man inte kan göra något åt. Hade jag vetat ungefär vad jag hur jag åtgärdar en strulande mobiltelefon, hade jag förmodligen inte känt mig lika frustrerad. Men nu har jag en tendens att snabbt tappa humöret när det inte går som jag vill.
Men jag tror många kan känna igen sig i känslan när man sett fram emot en film eller se något avsnitt av sin favoritserie - så strular wifi:t, telefonen eller datorn och ingenting funkar. Om man sen försöker alla knep man kan med att starta om, ändra inställningar och allt vad det kan vara utan att det börjar fungera är ju frustrationen total. För att inte tala om när man ser en hockeymatch och det lägger av just när det är som mest spännande.
 

 
Bilden lånad från Style knowledge
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
#1 - - Beabus:

Hahaha... Förlåt..! Men himmel så man känner igen sig 😂 Räkna till tio..? Ett, två, tre... men starta då för #%~@
Lycka till dock 👍🏻

Svar: Haha, känns skönt att jag inte är ensam om det här! :-D
Tobias Lindkvist

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow