Nu har jag tagit träningen till nästa nivå

Det är alltid med viss vånda jag går till gymmet. Jag tycker egentligen att det är rätt tråkigt att träna, att det mer eller mindre är ett ont måste. Moroten är förstås att man ändå märker att kroppen mår otroligt mycket bättre av att röra på sig. Framförallt för en annan som har ett väldigt stillasittande jobb.
Men när man märker att man håller vikten i någorlunda schack och faktiskt successivt orkar mer och mer ju mer man tränar, blir det förstås något annat.
Fast det är svårt att motivera sig vissa gånger att komma iväg. Jag brukar köra 45 minuter på bandet och sedan ungefär lika lång tid i själva gymmet. Och ständigt går jag och tittar på klockan och hoppas på att jag snart är klar.
Sedan länge har jag tänkt att jag ska köpa ordentliga hörlurar så att jag åtminstone kan lyssna på musik medan jag tränar. De hörlurar jag har tål inte fukte och jag har inte riktigt velat utsätta dem för mitt groteska svettande under träningspassen.
Men slutligen kom jag till skott och skaffade ett par hörlurar som är anpassade för att använda vid träning. Plötsligt kändes 45 minuter på löpbandet inte lika långt. Efter visst letande fastnade jag slutligen för Cykelkraft, som förutom cyklar (med fri hemleverans) och cykeltillbehör även har en del andra träningstillbehör. Jag har länge behövt en ny vattenflaska också och fastnade direkt för den ni ser på bilden nedan.
Paketet levererades lägligt nog strax innan jag skulle ge mig iväg till dagens träning, så hörlurarna har nu hunnit bli invigda. Plötsligt känns det inte fullt lika motigt att gå till gymmet längre!
 

 
Varorna från Cykelkraft
 

 
Fem kilometer och 600 brända kalorier senare...
 

 
FOTNOT
Detta inlägg är skrivet i samarbete med Cykelkraft. Jag har fått betalt för att skriva ett inlägg i detta ämne, men samtliga ställningstaganden och åsikter är och förblir mina egna.
 

 
Textbilden lånad från Heavy
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow