Glad påsk!

 

 
Snart är påskhelgen 2018 över och en annan börjar jobba igen imorgon. Jag brukar normal inte ha så mycket emot att jobba påskhelgen, det är ganska lättförtjänta pengar. Men i år föll sig schemat så att jag var schemalagd långfredagen och annandagen, men var ledig däremellan.
Så jag har hunnit få i mig både påskmat och påskgodis i år, vilket ju inte gör ont direkt. Och just när de lediga helgerna kommer, är det förvånansvärt hur korta de är! Det är alltid en hel del man behöver ta igen av någon anledning - och man skulle behöva 48 timmar per dygn egentligen.
Så mellan påskmaten och päskgodiset har det pysslats med företag, bokföring och lite annat. Jag brukar försöka ha lite genomgång av datorn någon gång ibland; göra backup, defragmentera och låta virusprogrammet göra en ordentlig genomsökning. Och det har äntligen blivit av idag.
Sen är det minst sagt en djungel att vara företagare, när man inte har koll på bokföring, momsinbetalningar, kontrakt och försäkringar. Så jag måste erkänna att mycket tid går åt till att ta reda på sådant som man inte har koll på redan. Det blir en hel del mejlande och googlande så att man har koll på att allting blir rätt. Det är verkligen tur att jag anlitat en extern firma som sköter min bokföring, annars har jag ingen aning om hur det skulle gå faktiskt. 🤣
Men nu har jag betat av det jag behövt göra under helgen och planerar att sjunka ner i soffan framför någon bra film. Lite påskvila ska jag väl hinna med innan vardagen drar igång igen imorgon, tänkte jag.
 
Även om det blir lite i sista stund, får jag passa på att önska alla en fortsatt glad påsk!
 

 
Bilderna lånade från Ystad golfklubbBengt i Örkelljunga
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow