Dickpicks

Alltså, kan någon förklara grejen med det här med dickpicks för mig??! Jag har liksom aldrig riktigt förstått tjusningen i att skicka bilder på sitt kön till någon - allra minst någon som inte bett om det. Inte minst nu under metoo-kampanjen har man ju hört otaliga historier om män som roat sig med detta. Även om man naturligtvis hört talas om det även tidigare, så ett helt nytt fenomen är det inte på något vis.
Fram till för några år sedan var jag till och från ganska aktiv på olika dejtingsajter och om och om igen berättade jag chattade med om killar som kunde skicka bilder på sina kön utan att tjejen i fråga bett om det. Hur resonerar man som kille/man i dessa lägen?? Tror du på fullaste allvar att tjejen kommer bli så besatt av att se ditt håriga bihang? Eller hur tänker du?
Jag kanske inte är som alla andra, men kan inte förstår grejen med detta. Under min tid inom dejtingvärlden hände det några få gånger att tjejer skickade bilder på sina bröst utan att jag bett om det. Jag nämner det inte för att säga något i stil med att "tjejer är inte så mycket bättre heller", utan för jag minns hur obekväm jag blev av situationen ifråga. Jag visste liksom inte riktigt hur jag skulle besvara ett sådant meddelande eller förhålla mig till det. Det blev mest obekvämt och lite obehagligt på något vis. Kanske på grund av att jag själv är väldigt mån om min integritet och aldrig, aldrig skulle skicka intima bilder till någon som jag inte känner - ja, knappt till någon jag känner heller. Jag har ju ingen aning om vad mottagaren kommer göra med bilden.
Så skulle vara intressant att höra någon som är insatt ifrågan förklara hur man tänker när man slänger iväg en dickpick! Vad tror man att man kommer att uppnå??
 

 
Bilden lånad från Café
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow