Ny vecka

Efter en frivecka som inte riktigt blev som jag tänkt mig, så rullar vardagen återigen igång. Jag hade gjort upp en del planer för veckan och det gick ju jättebra fram till i torsdags, då höger höft inte längre ville samarbeta. Jag blev sängliggande i något som kändes som ett ryggskott, men som satt sig i höften istället. Först efter att jag rotat fram några gamla morfintabletter som jag fick utskrivna i samband med min operation för några år sedan bestämde sig värken för att ge med sig.
När värken dock envisades med att komma tillbaka till och från under de kommande dygnen, ringde jag till sist sjukvårdsupplysningen i lördags. De tyckte att jag lite pronto skulle åka till akuten för att bli undersökt. Vilket jag också gjorde.
Jag blev dock hänvisad till lättakuten, med väsentligt mycket kortare väntetider och behövde bara spendera 2,5 timme på sjukhuset totalt. Efter röntgen och undersökning av höften blev jag hemskickad med diagnosen muskelinflamation alternativt artros. I skrivande stund tycks vad-det-nu-är-jag-har ha gett med sig och höften ömmar bara lite lätt.
Ikväll går jag på första nattpasset av fyra och almanackan har utöver jobbet blivit aningen fulltecknad den här veckan. Saker och ting har en tendens att ploppa upp samtidigt och fylla almanckan av någon märklig anledning. Vår vana trogen kommer vi mötes i dörren här hemma (i bästa fall) flera gånger denna vecka. Rätt tradigt vissa gånger, men är man två skiftarbetare är det å andra sidan rätt svårt att undvika vissa gånger. Ibland tänker jag på hur tillvaron skulle vara om man hade barn också, det skulle vara sju resor värre att få vardagspusslet att gå ihop i det läget. Folk lyckas ju uppenbarligen, men jag är rätt imponerad att det faktiskt går.
 

 
Bilden lånad från Dodo-pad
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow