Så var det dax igen

Jo, det är ju influensatider, jag vet. Men jag brukar faktiskt klara mig. I stort sett alltid. Mitt imunförsvar sviker mig ytterst sällan och jag brukar kunna stå emot de flesta epidemier.
Men i år verkar det inte riktigt lika lovande, snarare tvärtom. Under helgen har jag sakta börjat hosta alltmer och börjat känna av luftvägarna. Efter att jag gått av nattpasset igår morse fanns det ingen annan lösning än att ta ett par alvedon innan det var dags att sova några timmar.
Jag är väldigt långt ifrån myten om den ynklige mannen när jag är sjuk. Bland de sista att klaga är nog just jag själv. Men det är så otroligt sällan jag är sjuk, att det känns väldigt ovant när det väl händer.
Nu är jag som tur är ledig en vecka om inget oförutsett inträffar, så jag kommer få tillfälle att köra min välbeprövade huskur under några dygn. Nämligen Alvedon efter behov och stora mängder sömn och vätska. Det brukar normalt sett hjälpa rätt bra och jag hoppas på att vara kurerad inom några dagar. Så brukar det i alla fall oftast vara, bara jag får köra min huskur i lugn och ro.
 

 
Bilden lånad från Lilla Lady
 

Pusha   Follow        
                submit to reddit
KOMMENTERA INLÄGGET HÄR

    Follow